Головна >> Новобудови >> ЖК UNO City House

ЖК UNO City House

ЖК UNO City House фото
UNO City House — це багатоквартирний житловий комплекс в одному з прицентральних районів столиці. Комплекс розташований прямо навпроти одного з найбільших парків Києва — Бабиного Яру, який плавно переходить в Кирилівський Гай.

Крім видів на зелену зону столиці, концепція комплексу має на увазі зручну транспортну розв'язку і швидкий доступ до інфраструктури району.

Інфраструктура
Внутрішня інфраструктура комплексу UNO City House буде зосереджена на перших двох поверхах з комерційною нерухомістю — на першому відкриють магазини, а на другому офіси.

Біля комплексу зручна розв'язка однієї з головних транспортних артерій Києва — вулиці Олени Теліги. За 5 хвилин пішки станція метро Дорогожичі, зупинки громадського транспорту, на якому можна доїхати в усі куточки міста: проходять тролейбуси №19, №27А, №30, №30К та понад 12 маршрутних таксі.

З супермаркетів в пішої доступності 2 «АТБ», 3 «Еко Маркета» та «Фора», до найближчого «Сільпо» на автомобілі їхати 5 хвилин. В окрузі багато невеликих продуктових магазинів, а купити свіжі овочі, фрукти та зелень можна в невеликих овочевих кіосках.

Найближчі дошкільні заклади розташовані у дворах сусідніх будинків: хвилина до дитячого садка №429, 5 хвилин до дитячих садків №293, №343, №428, №323, 10 хвилин до дитячого садка №155. Школи розташовані трохи далі — 6 хвилин пішки до школи №169, 9 хвилин до шкіл №199 та №24, 12 хвилин до школи №28.

З фітнес-клубів поряд жіноча фітнес-студія FitCurves, тренажерний зал «Мир Здоров'я», мережевий фітнес-клуб «АтлетиКо», а для плавців — басейн у спортивному комплексі «Сирець».

Головна особливість розташування ЖК UNO City House — це парк через дорогу, де можна прогулюватися з дітьми на дитячих майданчиках, кататися на велосипеді або просто гуляти по парковими стежками.

Комплектація

встановлені панорамні вікна з шестикамерним профілем та поліпшеною тепло й звукоізоляцією
зовнішні стіни з газобетонних блоків товщиною 300 мм
міжквартирні перегородки товщиною 300 мм: 2 кладки блоків товщиною 100 мм та 100 мм шару внутрішньої звукоізоляції
цілодобова система безпеки з відеоспостереженням за першим поверхом та периметром будівлі
передбачена система механічної фільтрації води
зовнішні блоки для кондиціонерів будуть встановлені в спеціальні кошики — це допоможе не псувати зовнішній вигляд фасадів будівлі
в комплексі буде єдина система диспетчеризації, поєднана з системою безпеки: реєстрація подій, виклик аварійних служб, віддалений доступ до систем будівлі
Будинок
Стіни газоблокУтеплення мінеральна ватаОпалення централізоване
Прибудинкова територія
Паркінг підземний (24 паркомісця)

Об'єкти в цьому ЖК

Ціна: 77 000 $
Кімнат: 1
Площа: 41 / 31 / 10 м2
Поверх: 22 / 25

Об'єкт на карті

Замовити зворотній дзвінок