Відгуки про нас

10.11.2019  Серёжа

Хочу подякувати компанії 'Прометей', вони дійсно молодці, роблять свою справу швидко, якісно, добросовісно з максимальною віддачею. Працював з ріелтором Марічкою, дуже сподобалось. Максимально ретельно порівняли пропозиції на ринку нерухомості, обрали найкращий варіант і спустя 3-4 дня я власник своєї власної квартири)) рекомендую, залишитесь довольними )

06.11.2019  Vadym

Считаю что мне повезло и я обратился в отличное агентство. Спасибо АН 'Прометей' в общем и риэлтору Илье в частносте. Все отлично, всем более чем доволен. Быстро, качественно, с пониманием. Советую!

27.09.2019  Вікторія і Даніель

Нам дуже приємно було співпрацювати з Альоною Павлишиною як з ріелтором, вона не тільки професійна, а й дуже приємна людина. Прислуховувалась до всіх наших бажань та допомогла нам знайти дуже гарну квартиру. Ми обов'язково рекомендуватимемо її послуги та АН Прометей. А також при не обхідності звертатимємося самі.

29.08.2019  Олена

Звернулися до Івана Боднара за допомогою у покупці квартири. Це наш перший досвід звернення до послуг ріелторів. Ми залишилися задоволені його роботою. Мобільність, відкритість, професіоналізм в даному випадку не гасло, а реальні якості Івана. Особлива подяка за уважність до документів, відстоювання позиції свого клієнта, інформаційну та моральну підтримку. Удачі вам і тільки найкращого!

29.08.2019  Марьяна

Висловлюю щиру подяку ріелтору Боднару Івану - агенту з нерухомості 'Прометей' за безцінну допомогу в покупці квартири. Іван - професіонал своєї справи, і хочеться подякувати окремо за оперативність роботи, такт і терпіння !!! Всі етапи були проведені вдало, з хорошим настроєм, точною роботою і роз'ясненнями щодо будь-якого питання. Бажаю Івану подальшого плідного розвитку в його професії і побільше вдячних і задоволених клієнтів. Величезне спасибі!!!Є такі фахівці, які залишаються з тобою на все життя. Так ось, я знайшла свого ріелтора. Далі тільки з Вами! Іван, спасибі!

22.07.2019  Марина

Большое спасибо за свой уголочек. Посоветовала знакомым. Благодарю Николая за прекрасно проделанную работу. Команде Прометей удачи и нових достижений.

19.07.2019  Анна

Очень благодарна Николаю за проделанную работу и почти круглосуточную «техническую поддержку».

13.05.2019  Светлана

Девочки спасибо большое за помощь в приобретении квартиры, все супер, рекомендую вас всем моим знакомым, мы остались довольны организацией и подходом к клиентам компании. Отдельное спасибо директору Юле Штойко!

13.05.2019  Николай

Остались очень довольны работой компании. У нас была продажа квартиры через это агенство, девочки профессионалы своего дела, нашли нам хорошего клиента и сопровождали сделку на всех ее этапах, от задатка до оформления. Огромное спасибо Юлии Штойко и Ольге Домбровской!

27.04.2019  Аліна

Хороше відповідальне агенство по мірі своїх можливостей роблять усі зручності для клієнтів при вирішенні професійних питань, все пройшло швидко,щиро дякую!

10.11.2018  Валерій

Дякую компанії Прометей за чудово пророблену роботу. Дійсно толкові люди працюють. Працюють на результат. Велика база об'єктів, є з чого вибрати на любий гаманець! Навіть возили, чим був приємно здивований. Результатом дуже радий, придбали квартиру "не на всі гроші". Повна підтримка від початку до кінця. Дуже дякую за підхід, до кожного клієнта він різний, але завжди з повагою та розумінням!

08.11.2018  Бондарчук В.О.

На агенство наткнулся случайно,но не пожалел ни одного раза, индивидуальный подход к клиенту, умение подобрать нужные слова плюс хорошая реклама - дает быстрый и ожидаемый результат! Спасибо агенству, а особенно Домбровской Ирине. Лучшее !

03.11.2018  Віталій

Хочу висловити подяку за чудову співпрацю з агентством «Прометей» і персонально з Іваном Боднаром. Якщо ви тривалий час купуєте нерухомість і ще не змогли зробити це, у вас є сумніви з приводу надійності, чесності та професійності агентства з нерухомості та бажаєте залишитися задоволеним від процесу купівлі, тоді вам прямий шлях до Івана Боднара, який представляє агентство нерухомості «Прометей». Це команда фахівців, які працюють в тандемі на клієнта, якого намагаються залишити задоволеним від кінцевого результату. Індивідуальний підхід, врахування всіх ваших побажань, захист інтересів клієнта, вирішення перепон та труднощів в процесі – все це ви знайдете в даному агентстві. Хотілося б, щоб в нашому місті всі агенти з нерухомості прагнули так працювати. Додатково, що має величезне значення, після успішного завершення всіх угод, ми з Іваном залишились не клієнтами, а друзями.

02.11.2018  Руслан

Хорошее агенство! Все быстро, оперативно, налажено... Люди которые работают в этом агенстве знают своё дело.


Залишити відгук

Введіть Ваше ім'я
Введіть текст відгуку

Замовити зворотній дзвінок